Søker etter kvinne

Kvinne i 30-åra sist sett i går kveld.

Illustrasjonsfoto:  Foto: Staale Wattø

Kvinna skal ha hatt på seg en genser av denne typen.  

Nyheter

Oppdatering 13:20: Kvinna er funnet noe nedkjølt, men ellers i god behold. Hun er fraktet til sjukehus for sjekk. Politiet takker Røde Kors Hjelpekorps og Norske Redningshunder for innsatsen, og skriver på twitter at kvinna er funnet på grunn av deres innsats.

Oppdatert, kl 12:15: Ny informasjon omkring bekledning. Savnede skal være iført en svart lang jakke med mørk grå hettekant.(pels?), svart joggebukse. svarte sko med hvit såle.

Politiet i Ålesund leter etter en kvinne i 30-åra. Kvinna er 165 cm høy, og har skulderlangt mørkt blondt hår. Kvinna er sist sett ved rutebilstasjonen på Moa lørdag kveld klokka 19:45, melder Møre og Romsdal politidistrikt.

Politiet opplyser videre at kvinna kan ha reist med buss fra Moa/Spjelkavik-området lørdagskvelden. Politiet ber om at de som har observert en kvinne som passer til beskrivelsen tar kontakt med politeit på telefon 02800. Politiet ber også om at huseiere i området ar en ekstra kikk i områdene rundt husene.

Politiet har i løpet av natt til søndag søkt i området, med bistand fra Røde Kors, Brannvesenet, Helsevesenet, Redningsskøyta og Norske Redningshunder.

Nå ber de om publikums hjelp for å få et bedre utgangspunkt for søket.

- Vi håper på informasjon fra publikum som kan hjelpe oss, sier operasjonsleder Borge Amdam i politiet.

- Vi har søkt gjennom en god del områder fram til klokka 07:30 i dag. Nå har vi pause i letingen til vi får et bedre utgangspunkt for nye søk, sier Amdam.

- Har dere fått inn nye tips i saken etter at dere gikk ut med informasjon?

- Ikke per nå. Vi vurderer fortløpende når vi starter opp nye søk, sier Amdam.