Dette skjedde mens du sov:

Fyll, slåssing og ruskjøring

Her finner du en oversikt over hva politiet hadde å hanskes med natt til lørdag.
Nyheter

Rundt klokka 01.00 natt til lørdag måtte politiet rykke ut til Spjelkavik etter at en mann i 40-årene begynte å krangle med noen vakter ved et utested. Mannen ble bortvist fra utestedet.

Ruskjøring

I Sykkylven, i området Straumgjerde, ble en mannlig bilist i 30-årene stanset. Det ble tatt utåndingsprøve og mannen blir siktet for kjøring i beruset tilstand. På Twitter opplyser Møre og Romsdal politidistrikt at førerkortet til mannen ble beslaglagt.

Heller ikke i Fosnavåg gikk det stille for seg. Her var det nemlig flere mopedister som sørget for mye støy i sentrum. Politiet opplyser at de stanset noen av dem. En person ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og en person fikk gebyr for å ikke bruke hjelm.

Uten førerkort

Det var ikke alle som fulgte trafikkreglene i Ålesund sentrum heller. En mann i 20-årene blir anmeldt etter at han kjørte rundt uten gyldig førerkort. Bilen han kjørte ble også avskiltet etter begjæring fra Statens vegvesen.

Til legevakt etter slåsskamp

Klokka 02.30 måtte politiet på nytt rykke ut til et utested i Spjelkavik. Denne gangen etter melding om slåsskamp. I alt skal fire personer ha vært involvert i hendelsen og to personer ble kjørt til legevakt for sjekk av tilsynelatende overflatiske sår. Resten av de involverte ble ifølge politiet bortvist og saken blir anmeldt.