Ålesunder ble utsatt for grov vold og drapsforsøk i sitt eget hjem. Ankesak startet i lagmannsretten mandag:

Ble knivstukket 57 ganger- overlevde med et nødskrik

En ålesunder i 30-åra ble høsten 2017 knivstukket 57 ganger i sin leilighet i Oslo. Nå håper han at gjerningsmannen ikke skal skade flere.

BLODBAD: Dette er politiets bilder fra ålesunderens leilighet etter overfallet. Leiligheten er sterkt tilgriset av blod. Pilen viser hvor høyt blodspruten har stått opp etter veggene.   Foto: Politiet

Nyheter

Det var natt til 14. september 2017 at ålesunderen og hans kjæreste traff en tilsynelatende høflig, ung mann utenfor hjemmet deres på Grünerløkka i Oslo. Mannen tilbydde kjæresten til ålesunderen vann, da hun hadde fått i seg litt for mye alkohol, og han ble med og støttet henne opp i leilighetene.