Bestefar roper varsku om farlig leikeplass ved Moa

Pill råtne leikeapparater

– Konstruksjonene på leikeapparat er pill råtne. Det er skikkelig skummelt, sier bestefar Andre Hammer.

STENGT: Ålesund kommune tar umiddelbart affære, og stenger leikeapparat med råteskade på den offentlige lekeplassen som ligger like ved Moa. Det bekrefter Martin Hessen (VAP) i Ålesund kommune. Onsdag morgen ble denne løpelina demontert og apparatet stengt. FOTO: NILS HARALD ÅNSTAD 

Vi må stenge dette apparatet og vurdere resten av leikeplassen.

Martin Hesse
Nyheter

Hammer forteller at han var på leikeplassen med barna da den var nybygd. Nylig var han tilbake, denne gang som bestefar på tur med barnebarna. Her er det blant anna ei sklie, ei borg, sitteplasser, ei disse med plass til flere, og en zipline for dem som liker litt fart og moro. Leikeplassen, som ligger på Nedregården langs gangvegen mellom Spjelkavikelva/Liljedahlbroa og Moa, ble etablert samtidig med at E39 og Moatunnellen åpna i 2002. Særlig sommerhalvåret er den i bruk, også av barnehager i området.