Investerer 20 millionar kroner:

Etablerer stor klatrepark på Hydla

Familievenleg klatrepark med eit 15 meter høgt klatretårn, spenstige ziplines og pumptrack skal etablerast i Stryn.

Storsatsing: Eigar Otto Vik (i sort jakke) står der klatretårnet skal byggast. Klatreparken skal etablerast på moreneryggen til høgre. Her er Vik flankert av dei som står bak driftsselskapet; Fv: Rasmus Endre Bø, Monica Beate Hesjedal, Berit Veka, Marthe Holien Bø, Øystein Hesjedal og Einar Brath. Administrasjonsbygg skal opp der gravemaskina står bak til venstre.  Foto: ROGER OLDEIDE

Nyheter

(Fjordingen.no:) – Vi byggjer for framtida, seier utbyggjar og eigar av Hydla hyttefelt, Otto Vik. Han satsar på å opne klatreparken alt komande sommar og har ei målsetting om 7.000 besøkande første driftsår. Han meiner tilbodet i stor grad er tiltenkt lokalbefolkninga.