Ålesund Turvogn Service:

Overrasket over flybuss-nei, mener saksframlegget er direkte feil

Arild Røder i Ålesund Turvogn Service AS reagerer kraftig på at samferdselsavdelingen i Møre og Romsdal fylke anbefaler politikerne å stemme nei til søknaden om ruteløyve for drift av flybuss til og fra Ålesund lufthavn Vigra.

Flybuss-konkurrent Arild Røder i Ålesund Turvogn Service AS har søkt om løyve til å kjøre flybuss til og fra Ålesund lufthavn Vigra. Etter positive samtaler med samferdselsavdelingen var overraskelsen stor da innstilling til søknaden fra samme avdeling i Møre og Romsdal fylke var et klart «nei».  Foto: Marius Simensen

Nyheter

– Etter vår vurdering er markedet for å drive flybuss i Ålesund marginalt. Fri konkurranse ville vært utarmende for operatørene og på sikt ført til reduksjon/nedlegging av rutetilbud, hevder fylkesrådmannen i saksframlegget til Samferdselsutvalget.