Klar for finale i nasjonal kokkekonkurranse

Laget Rolig Mix fra Borgund vgs. gikk av med seieren under semifinalen i Tine MatCup denne uka.

Laget Rolig Mix består av kokk Simon Kaldhol, servitør Kaia Emilie Sundklakk og kokk Salah Jafri. Her sammen med lagleder Inger Hollingsæter og hoveddommer i semifinalen, Nils-Henning Nesje.   Foto: Privat

Nyheter

Denne uka har det vært semifinale i kokkekonkurransen Tine MatCup, på Rauma videregående skole. Og: Laget som gikk videre til finalen i Stavanger 11. januar, der de møter fire andre lag, heter Rolig Mix og kommer fra Borgund vgs. i Ålesund.

– Det er helt fantastisk, vi er litt i sjokk enda, men fortsatt en fantastisk følelse. Fokuset fremover blir å jobbe fortere og mer effektivt. Og så må vi ta til oss rådene dommerne ga oss i semifinalen, heter det fra kokk Simon Kaldhol i ei pressemelding etter semifinalen. Med seg på laget har han kokk Salah Jafri og servitør Kaia Emilie Sundklakk.

Tine MatCup er en landsomfattende konkurranse for kokk- og servitørelever på Vg2-trinnet. Konkurransen arrangeres av Tine og Norges Kokkemesteres Landsforening.