Teknologisk løft innen båtbygging:

VR-teknologi tar deg med inn i linebåten ett år før den er bygget

Med ny VR-teknologi kan rederiene se hvordan interiøret i båtene vil bli før de er bygget. Torsdag fikk H.P. Holmeset se hvordan nye «Geir» blir på NMK.

NY VR-teknologi: Ny VR-teknologi gir nå muligheten til å gi rederier virtuell gjennomgang av båtene sine før de er bygget. Torsdag fikk H.P. Holmeset gjennomgang av dagrommet til nye «Geir» et år før båten er ferdig.   Foto: Screenshot/Doxacom

Nyheter

– Jeg har jobba innen skipsinnredning tidligere, og har sett at farge- og materialvalgsprosessen har vært en dårlig skjøttet jobb. Ikke at den har vært dårlig gjort, men at det er rom for forbedring. Vi i Doxacom begynte å se på hvordan vi kunne gjøre denne prosessen lettere. Nå blir dette VR-prosjektet en forlengelse av det, forteller Unni Grebstad.