Kalles «Forargelsens hus» på folkemunne

Advarer om at skifer faller fra taket

En nabo på Slinningen i Ålesund ber Fylkesmannen i Møre og Romsdal om hjelp.

SLINNINGEN: Huset i Slinningsvegen som i mange år har skapt debatt og frustrasjon. ARKIVFOTO: STAALE WATTØ 

Nyheter

Han skrev også brev i mai om tilstanden på Slinningsvegen 52, på folkemunne kalt «Forargelsens hus», fordi han frykter for at det kan skje en ulykke, dersom det ikke blir gjort noe med dette huset. Fylkesmannen svarte på brevet, ved å purre opp Ålesund kommune.

– Der har det stoppet opp, skriver naboen i brevet til fylkesmannen. Måneder har gått, og nå opplyser naboen at det nå faller skiferstein fra taket, og han frykter skadene dersom noen eller noe blir truffet av taksteinene. Nå håper han på mer hjelp fra fylkesmannen til å få løst saken, slik at barn og andre kan ferdes trygt i nærmiljøet.


Utelukker ikke riving

Ålesund kommune har foreløpig ingen dokumentasjon på at riving av Nedre Strandgate 62 er påkrevd, men utelukker ikke at det kan bli nødvendig.