Styreleder håper på nyansettelse innen slutten av januar

Matfestivalen står uten daglig leder fra årsskiftet

Siden Terje Devold ga beskjed i månedsskiftet september/oktober om at han søkte nye oppgaver, har Den Norske Matfestivalen jobbet intenst for å få på plass ny daglig leder.

Har kontroll: Styreleder i Den Norske Matfestivalen, Anne Katrine Jensen, sier det er flere som veldig gjerne ønsker å bli ny daglig leder i festivalen, men at noen ønsker konfidensialitet og at de derfor har en lukka prosess. Her på besøk på festivalen, sammen med avtroppende fylkesmann Lodve Solholm.  

Vi har kokt det ned til ti veldig gode kandidater

Anne Katrine Jensen
Nyheter

I 2019 har Den Norske Matfestivalen, en av Ålesunds stoltheter, 35-årsjubileum. Ambisjonene for jubileet er store, men ennå er ikke en ny daglig leder på plass. Styreleder Anne Katrine Jensen tror de skal klare å få på plass en skikkelig jubileumsfestival i august 2019.