Styreleder håper på nyansettelse innen slutten av januar

Matfestivalen står uten daglig leder fra årsskiftet

Siden Terje Devold ga beskjed i månedsskiftet september/oktober om at han søkte nye oppgaver, har Den Norske Matfestivalen jobbet intenst for å få på plass ny daglig leder.

Har kontroll: Styreleder i Den Norske Matfestivalen, Anne Katrine Jensen, sier det er flere som veldig gjerne ønsker å bli ny daglig leder i festivalen, men at noen ønsker konfidensialitet og at de derfor har en lukka prosess. Her på besøk på festivalen, sammen med avtroppende fylkesmann Lodve Solholm.   Foto: Privat

Vi har kokt det ned til ti veldig gode kandidater

Anne Katrine Jensen
Nyheter

I 2019 har Den Norske Matfestivalen, en av Ålesunds stoltheter, 35-årsjubileum. Ambisjonene for jubileet er store, men ennå er ikke en ny daglig leder på plass. Styreleder Anne Katrine Jensen tror de skal klare å få på plass en skikkelig jubileumsfestival i august 2019.