To personer omkom:

Erkjenner ikke straffskyld etter dødsulykke

Politiet har onsdag gjennomført avhør av siktede i trafikkulykka i Kjølsdalen i Eid 27. desember, hvor to personer omkom.

ULYKKESSTEDET: Eid-ordfører Alfred Bjørlo (V) tilbake på stedet der to kvinner fra Kjølsdalen mista livet torsdag kveld. Det hele er en ufatteleg tragedie, sier ordføraren.  Foto: Terje Engås

Nyheter

– Siktede møtte sammen med sin forsvarer Oscar Ihlebæk. Siktede har gitt en forklaring til politiet og han erkjenner ikke straffeskyld for forholdet som han er siktet for. Det kan bli aktuelt med flere avhør av siktede, heter det i en pressemelding fra lensmann Tormod Hvattum.

To kvinner omkom etter påkøyrsel:

- Det var to venninner som var ute og gjekk tur saman. No får dei ein felles avskjed

Det var torsdag kveld at Anne Elise Sæthre og Marit Johanne Røed Sundal omkom i ei trafikkulykke. No har dei pårørande bestemt at venninnene skal gravleggjast saman.


Det var Anne Elise Sæthre og Marit Johanne Røed Sundal som omkom da de gikk tur 27. desember.

Politiet er ikke kjent med at det var vitner til selve henselsen, men anser seg ferdig med avhør av de personene som kom til stedet rett etter ulykka.

Kjølsdalen i Eid:

Råka av dødsulukke - laga ny skuleveg på ein dag

Kampen om ein trygg skuleveg har gått føre seg sidan 2015, blei løyst tre dagar etter dødsulukka.


De tekniske rapportene fra ulykkesstedet er foreløpig ikke klare, og politiet venter fortsatt svar på prøvene som er tatt av siktede.

Bildrapssiktet mann i Nordfjord løslatt

Mannen i 50-årene som er siktet for uaktsomt drap etter å ha kjørt på to kvinner i Nordfjordeid torsdag kveld, er løslatt i påvente av avhør på nyåret.


– Politiet ønsker i dag ikke å gi noen ytterligere opplysninger på hva som kom fram i avhøret, ifølge Hvattum.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Nyheter