Tine MatCup:

Nådde ikke heilt opp i finalen

Laget Rolig Mix fra Borgund vgs. endte på en delt 4. plass i finalen i Tine MatCup.

Laget Rolig Mix med kokk Simon Kaldhol, servitør Kaia Emilie Sundklakk og kokk Salah Jafri. Her sammen med lagleder Inger Hollingsæter og hoveddommer Nils-Henning Nesje under semifinalen i desember.    Foto: Privat

Nyheter

I skarp konkurranse med fire andre lag blei det til slutt laget STS Nannestad fra Nannestad vgs. som kunne juble høyest, da vinnerne i Tine MatCup blei kåra i dag fredag, går det fram av ei pressemelding. På andreplass kom Power Rangers fra Strinda vgs., mens tredjeplassen gikk til Team PMS fra Jåtta vgs. Laget Rolig Mix fra Borgund vgs. delte 4. plassen med Team Golden Trio fra Raufoss vgs.

Juryen var svært imponert over nivået i finalen!

– Nivået i år var veldig, veldig høyt. Du ser at de har øvd og øvd, og hatt det masse gøy i forkant. Jeg håper de har hatt det veldig gøy på kjøkkenet i dag, og at de tar med seg disse opplevelsene videre inn i sine fremtidige kokkekarrierer, sier hoveddommer Jørn Lie.

Konkurransen er åpen for alle kokk- og servitørelever på VG2 i Norge, og de fem finalelagene måtte alle gjennom semifinalerunder før de kunne sette kursen mot finalen i Stavanger.

Vinnerne får en inspirasjonstur til Oslo, som blant annet inkluderer en middag på en av Norges fremste restauranter - Maaemo.


Klar for finale i nasjonal kokkekonkurranse

Laget Rolig Mix fra Borgund vgs. gikk av med seieren under semifinalen i Tine MatCup denne uka.