Riises selskap begjært konkurs

John Arne Riise er i trøbbel med firmaet sitt "Alle Skal Med".
Nyheter

– Dette trodde jeg var løst for et par måneder siden, skriver hans manager, Erlend Bakke, til Dagens Næringsliv, og opplyser at Riise selv har vært opptatt med å få på plass jobben på Malta som sportsdirektør i Birkirana på Malta

Det var DN som meldte om begjæringen. Avisa skriver at Skatt øst har begjært selskapet konkurs og et rettsmøte er berammet i Oslo byfogdembete til 31. januar.

– Jeg har dessverre ikke sett noe til den begjæringen du henviser til, men vil sørge for at dette kommer i orden omgående. Håper å ha dette løst i god tid før 31.01.19, skriver Bakke, og legger til at det skal dreie seg om merverdiavgiftsoppgaver.

Det skal ikke være noen aktivitet i firmaet. Siste innleverte regnskap til Brønnøysund er fra 2016. Fristen for innsendelse av regnskapet i 2017 gikk ut sommeren 2018.

Sammen med kona Louise Angelica Riise annonserte Riise tirsdag at de venter sitt første barn sammen. De skal også etablere seg i Drammen etter å ha solgt huset i Ålesund.


Louise Angelica og John Arne avslører babynyhet

Tirsdag kveld la Louise Angelica Riise ut et bilde på Instagram med tittelen "Mom and dad".Riise blir sportsdirektør for Birkirkara på Malta

John Arne Riise er ansatt som sportsdirektør for fotballklubben Birkirkara, som er eliteserieklubb fra Malta.