Slik var politinatta:

Fyll, bråk og slåssing

Politiet måtte blant annet bryte opp flere slåsskamper natt til søndag.
Nyheter

I Ålesund sentrum måtte politiet natt til søndag bryte opp to slåsskamper.

Første melding kom i 01-tiden, da politiet fikk melding om to unge menn som slåss i sentrum. Patruljen ankom stedet, skilte partene og sendte dem hjemover. Det melder Møre og Romsdal politidistrikt i en Twittermelding.

– Ene parten som var aggressiv blir anmeldt for ordensforstyrrelser, heter det i meldingen.

En knapp time senere fikk politiet nok en melding om slåssing i Ålesund sentrum. Denne gangen var fire personer innblandet.

I 03-tiden måtte politiet rykke ut til Valderøy etter melding om en person som hadde fått flere slag i ansiktet. Personen ble fraktet til legevakt med ambulanse og politiet oppretter sak. Ifølge Twittermeldingen er gjerningsmannen kjent for politiet.

Laga bråk utenfor hotellet

Etter å ha laga bråk ble en beruset mann i 40-årene pålagt å gå til ro på hotellrommet sitt i Ålesund sentrum. Politiet fikk melding om hendelsen i 03-tiden. Men mannen gikk ikke til ro. I stedet begynte han å lage bråk utenfor hotellet like etter.

Da politiet ankom hotellet hadde mannen forlatt stedet, men det blir opprettet sak på han for ordensforstyrrelser.

I 23-tiden ble en bilfører stoppet i Ulsteinvik uten gyldig førerkort.