FAU og NAF krever at noe må bli gjort med trafikkforholdene ved Spjelkavik barneskole

Tre hundre biler i kaotisk morgenrush

300 biler i løpet av tre travle morgenkvarter krever trygge trafikkforhold. Det ber de om på Spjelkavik barneskole.

TRANGT: I går morges kjørte 300 biler inn på denne parkeringsplassen. På dager med enda større trafikk kan det stå biler i kø helt ned til hovedvegen. ÅKE har laget ei skisse som foreslår at deler av haugen til høyre i bildet blir gravd vekk slik at plassen blir utvida og kan gi plass til et envegskjørt felt der elevene slippes av.  

Problemene kan løses med enkle tiltak

Kine Strømsnes og Edel Smedholen
Nyheter

FAU har lenge etterlyst tiltak for å trygge elevene på den største barneskolen mellom Bergen og Trondheim. Nå er de 637 elever. Til neste år blir de 650. Når mange av disse blir kjørt til skolen, blir det kaotiske tilstander som kan gå på sikkerheten løs.