Ulla gjenvalgt for to nye år

Fra møtet: Hadia Tajik, Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal og Siv Katrin Ulla sammen med Aps ungdomskandidater til kommunevalget - Åse Kristin Ask Bakke, Daniel Pour og Kristina Roald.   Foto: Privat

Nyheter

Den 6. februar hadde Ålesund Arbeiderparti årsmøte. Møtet blei holdt på LO-senteret, med besøk av nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik.

På møtet ble det også valgt nytt styre: Mens Siv Katrin Ulla ble gjenvalgt som leder for to nye år, er Geir Ove Leite fortsatt nestleder. Styret består videre av Solfrid Petrine Viset (Skodje, ikke på valg), Jørgen Ove Havnsund (Haram, tok gjenvalg), Arild Aanes (Ørskog, ikke på valg), Jack Narve Sæther (Ellingsøy, tok gjenvalg), Nora Gunn Morken Farstad (Ålesund, ikke på valg), Anne Berit Støyva Emblem (Ålesund, nytt styremedlem) og Siv Alnes (Skodje, nytt styremedlem). AUF sin representant i styret er Isak Roald Sandvik.


Nominasjonsmøte i Ålesund Ap: Aurdal på topp og ti kumulerte

Nær 60 personer møtte på nominasjonsmøtet til partiet.