Fly fra Gdansk kunne ikke lande

16.10-flyet i dag fra Gdansk kunne ikke lande på Vigra og ble omdirigert til Bergen.

Kjedelig at flyet med nærmere 200 passasjerer har blitt omdirigert til Bergen lufthavn Flesland.  Foto: Smp-tipser

Nyheter

Glatt rullebane på Vigra skal ifølge en passasjer på flyet være årsak til at flyet ble omdirigert. Dermed ble også 16.40-flyet fra Vigra til Kaunas kansellert.

Flytrafikken ellers ser ut til å gå greitt på Vigra. En halv time tidligere landa Widerøes fly fra Trondheim, ifølge Avinor.no. Også 16.40-flyet fra Amsterdam har landa. Se Avinors oversikt over ankomster her

De nær 200 som ufrivillig har havna på Flesland står nå foran en åtte timers busstur, forteller passasjeren til Sunnmørsposten. Han forteller at Airbus A320-maskinen var full, det skal bety 189 passasjerer.