«Woman Riders World Relay»

Motorsykkelfrelste sunnmørsdamer bidrar for ideell organisasjon - deltar i stafett jorda rundt

De er glade for å kunne bidra i en verdensomfattende stafett for motorsykkelkjørende damer; Eli Johanne Stene, Vibeke Lassen Sundlo Høgseth og Kristin Beate Aarseth.

GLEDER SEG: Denne duoen gleder seg stort til å ta aktivt del i stafetten for motorsyklistkjørende damer; Vibeke Lassen Sundlo Høgseth og Kristin Beate Aarseth. De står sammen med førstnevntes KTM-sykkel, en maken har også Aarseth.  Foto: Jarle Mordal

Nyheter

Stene bor i Bergen, men kommer fra Valderøya. Mens Lassen Sundlo Høgseth og Aarseth har adresse Skodje og Ellingsøya.

Alle elsker de å sette seg på motorsykkelen, og nyte den frihet det gir; det være seg å kjøre i terrenget eller på langtur. De omfavner også det gode samholdet og fellesskapet som preger det positive motorsykkelmiljøet de er en del av.