Problemer med vogntog som kjører seg fast

Går mot vinterstenging

Skodje kommune har i mange år arbeidet for å vinterstenge fv. 656 mellom Valle og Magerholm for vogntog. Nå er en løsning like rundt svingen.

Vogntogproblemer: Dag Olav Tennfjord øyner en løsning rundt svingen. – Vi har tatt opp problemene mange ganger. Dette handler om sjåfører som ikke er kjent og som regner med at en åpen veg er en farbar veg, sier ordføreren. Snart kan vogntogsjåførene møte skilt om at veien er vinterstengt for biler som er lengre enn 15 meter. Foto: Privat 

Nyheter

Årlig setter flere vogntog seg fast eller kjører av vegen på strekket forbi Glomset. Kommunen har i årevis arbeidet med problematikken, og fredag ettermiddag fikk ordfører Dag Olav Tennfjord beskjed fra Statens vegvesen om at bønnene nå er hørt. Vegvesenet har kommet fram til at det er behov for å gjøre noe med situasjonen og at nye skilt kunne være på plass allerede fra neste uke av.