Sunnmøringer på boreplattform til Odfjell Drilling

Fant olje og gass i Sør-Afrika

Sunnmøringer på boreriggen Deepsea Stavanger opplevde nylig å finne den første forekomsten av olje og gass på dypt vann utenfor Sør-Afrika.

FANT OLJE: Mange sunnmøringer på Deepsea Stavanger: Per Even Brautehaug fra Sjøholt (sykepleier), Gisle Kupen Bjørlykke fra Sande (DP operatør), Raymond Myking fra Herøy (elektroniker), Ove Flåskjer fra Vartdal (boresjef), Jeanette Marie Hansen (DP operatør), Tommy Moldskred fra Hareid (dekksarbeider), Per Even Sævik fra Herøy (DP operatør), Aleksander Ødegaard fra Nøre Vartdal (kranfører), Martin Torvik fra Herøy (elektrosjef). I tillegg Stig Ove Alnes fra Godøya (på nattskift).   Foto: Privat

Nyheter

– Det er sjølsagt morsomt å få være med på noe slikt, spesielt fordi saka har fått stor oppmerksomhet i Sør-Afrika, sier driftsdirektør Kjetil Gjersdal for flyttbare rigger i Odfjell Drilling, til Sunnmørsposten.