Stor vinterferieguide:

Dette skjer i ferien

Jibbecamp, skirenn og utvidede åpningstider. Dette skjer hos skisentrene i vinterferien.

Åpningstider: Alle skitrekkene har utvidede åpningstider i forbindelse med vinterferien.  Foto: Marius Simensen

Det har vært stinn brakke. Generelt kan jeg si at det så langt har vært en god sesong med mange besøkende

Tore Kroken Karlsen
Nyheter

Vinterferien er for mange en populær tid å tilbringe på fjellet, enten med én eller to ski på beina. Mange ser også på ferien som en mulighet til å tilbringe tid sammen med venner og familie, gjerne på hytta. Fjorårets skisesong var eksepsjonelt bra når det kommer til snømengde og vær. Selv om det så langt i år ikke har vært en tilsvarende sesong, forbereder skisentrene seg på det de antar blir et storinnrykk av besøkende. Under kommer en oversikt over aktiviteter og åpningstider hos skisentrene, så vel som kommentarer om sesongen så langt.