Bedehus på Ellingsøy må tilpasses behov for barnehagebarn og ansatte

Behov for flere tiltak

Trygge barnehager AS var mandag på befaring på Årseth bedehus. Det er behov for flere tiltak for å kunne bruke bedehuset til barnehage.

BARNEHAGE: Ulike tiltak ved Årseth bedehus på Ellingsøy og en nabogård vurderes for å tilrettelegge for barnehage i påvente av at Stokke Maritime FUS barnehage, i regi av Trygge barnehager AS, starter opp 1. januar 2020, fem måneder forsinket. 

Nyheter

Sunnmørsposten skrev sist tirsdag at Trygge barnehager AS ikke rekker avtalt åpningsdato for en nybygget barnehage på Røysethaugen på Stokke på Ellingsøy. I samråd med Ålesund kommune vil den nye Stokke Maritime FUS barnehage derfor samarbeide med den kommunale Stokke barnehage (18 plasser) om barnehageopptaket, slik at barna fra 1. august 2019 blir fordelt mellom Årseth bedehus og Stokke barnehage. Stokke barnehage skulle i utgangspunktet legges ned i sommer, men driftes nå videre av kommunen til nye Stokke Maritime FUS barnehage er klar for oppstart 1. januar 2020.