Savner kommunikasjon fra kommune og fylkeskommune

Frykter kroken på døra

I oktober 2018 ble Aalesund Skytterlag innkalt til et møte om et eventuelt bussdepot på området skytterlaget fester av Ålesund kommune. Siden har de ikke hørt noe.

Bekymret: – Det frivillige Skyttervesens formål er å fremme god våpenkultur og praktiske skyteferdigheter, samt sikre tilgang til en desentralisert skytebanestruktur, til nytte for Forsvaret og samfunnet for øvrig, er formålsparagrafen til Det frivillige Skyttervesen. Leder i Aalesund Skytterlag, Karl-Tore Gjengstø er bekymret for tilbudet i Ålesund dersom banen skulle bli lagt ned.   Foto: Trine Stette

Nyheter

– På møtet var blant annet kommunalsjef Ronny Frekhaug. De hadde fått en henvendelse fra fylkeskommunen om å se på aktuelle tomter for hvor et bussdepot kunne legges. Siden dette møtet har vi ikke hørt noe fra verken kommunen eller fylkeskommunen, sier Karl-Tore Gjengstø, leder av Aalesund Skytterlag.