Nordea fullfører oppkjøpet av Gjensidige

Fredag fullførte Nordea oppkjøpet av Gjensidige Bank.

Iselin Giskeødegård, leder Nordea Nordvest og Trude Furnes, leder Gjensidige Forsikring Nordvest klipper snoren.  Foto: Nordea

Nyheter

Det melder Nordea i en pressemelding.

–  Som den største banken i Norden er det naturlig for oss å inngå samarbeid med det ledende forsikringsselskapet i Norge.Vi er sikre på at alle kundene våre vil merke at de nå får et enda større og bedre tilbud, nå som to sterke partnerne slår seg sammen, sier Iselin Giskeødegård, banksjef i Nordvest i meldingen.

Det var i juli i fjor at Nordea meldte at de kjøper opp Gjensidige Bank og inngår distribusjonssamarbeid om forsikring og banktjenester. Både Konkurransetilsynet og Finanstilsynet godkjente oppkjøpet.

Ifølge meldingen vil både Nordea og Gjensidige fortsette å drive i samme lokaler som før.