Lanserer en rekke store konserter for unge under 18 – først ut er Julie Bergan

Store artister til ungdom

Ungdommen har talt, og Terminalen og Ung i Ålesund har lyttet. Nå får unge under 18 tilbud om konserter med store artister – og først ut er Julie Bergan 26. april.

Lover de største artistene til ungdommen: Det kommunale prosjektet Ung i Ålesund og Terminalen har samarbeidet om å lansere en konsertrekke for ungdom under 18 år. Julie Bergan er den første artisten i rekka, og skal spille under The North West 26. april. Her er artisten på VG-Lista Topp 20 i fjor. Foto: Audun Braastad/NTB scanpix 

Nyheter

– Vi har vært rundt og snakka med elever på skolene for å høre hva de ønsker å oppleve i Ålesund. En gjenganger er at de ønsker å gå på konsert og se de største artistene. Synnøve blir nedringt av foreldre av ungdom som ønsker å komme på konsert på Terminalen, sier Lin Marie Norberg Jacobsen i Ung i Ålesund.