Næringsteft

Brøytestikker vant en million

Selskapet Roadtech As fra Tingvoll vant Næringstreft og en million kroner for sin utvikling av måten man setter ut brøytestikker på.

En million Jørgen Klokkseth og Peder Strømsvåg vant Sparebanken Møres Næringsteft for resirkulering av brøytestikker og måten de blir satt ut på. Her blir de gratulert av administrerende direktør Trond Lars Nydal i Sparebanken Møre.  Foto: Johan Behrentz

Nyheter

– Dette var overraskende, men timingen kunne ikke vært bedre. Takket være disse midlene kan vi videreutvikle produktet fram til høsten. Dette er jo en sesongpreget aktivitet, sier gründer Peder Strømsvåg til Sunnmørsposten. Roadtech har utviklet en ny teknologi for en mer effektiv, tryggere og miljøvennlig nedsetting og opphenting av brøytestikker. Han uttrykker videre stor glede over å ha fått være med på Næringsteft.