Sigrid kommer til Terminalen i høst

Sigrid kommer hjem for å holde konsert på Terminalen 25. oktober!

På Terminalen: Sigrid spiller 25. oktober. 

Nyheter

- Sigrid spilte jo for et fullsatt Color Line Stadion under Jugendfest i fjor. Dette blir veldig annerledes og intimt. Vi gleder oss veldig til å se verdensstjerna tilbake i hjembyen, sier Synnøve Sandnes fra Terminalen Byscene i ei pressemelding.

Sigrid. Norges nye popstjerne har blitt en av de store musikksnakkisene i inn- og utland. Sigrid har et helt spesielt talent, både som låtskriver og på scenen foran et stadig større publikum.

Sigrids debutplate til topps i Storbritannia

Midnatt, natt til 8. mars, slapp Ålesundartisten sitt første album «Sucker Punch».


Hun har vunnet P3 gull, Spellemann, opptrådt på Nobels Fredspriskonsert, gjestet flere av verdens største talkshow, spilt på landets største festivaler og ikke minst Coachella, som må regnes som en av verdens aller største.

Aller størst i Sigrids korte karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding! Hun er også å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017» og «10 pop stars to watch in 2018».

Spotify-følgerene hennes har tredoblet siden begynnelsen av året, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner globalt. Sigrid kommer utvilsomt til å fortsette hennes fremvekst med det nye albumet «Sucker Punch».

Britisk jubel for Sigrids debutalbum

Ifølge VG gir britiske medier mye skryt til Sigrid Solbakk Raabes plate "Sucker Punch" allerede før utgivelsen.