Politiloggen:

Nektet å forlate nachspiel

Dette var nattas hendelser for politiet i Møre og Romsdal, natt til lørdag 16. mars.
Nyheter

Like før klokka 23 hadde ei godt berusa kvinne spydd i en taxi i Ålesund, ute av stand til å betale for seg sjøl eller turen. Politiet kjørte henne til legevakta, hvor hun blei henta av sin mor.

Politiet og ambulanse rykka ut til bråk på et utested i Volda rundt midnatt. En person blødde fra hodet og blei tatt med til legevakt.

Poltiet fikk melding om voldsom krangling mellom et par på Klipra, og dro til stedet. Politiet snakket med partene, og det var kun snakk om krangling.

- Politiet meglet litt og kjørte paret hjem, skreiv de på Twitter 00.27.

I Ålesund sentrum fikk politiet først melding om en ung mann som laget kvalme og tok kvelertak på forbipasserende. Etter å ha kommet fram og tatt kontroll på situasjonen, meldte politiet på Twitter at det var snakk om to unge menn som hadde kranglet.

- Begge like god, begge belønnet med bortvisning fra sentrum resten av natta, skreiv politiet i Møre og Romsdal på Twitter 01.50.

En berusa person som sov på noen paller blei også oppsøkt av politi og kjørt hjem.

Klokka 03.50 blei det meldt om ordensforstyrrelse, da en mann skal ha tatt seg inn på et nachspiel i Ålesund uten å være invitert, og nektet å forlate stedet. Da han blei kastet ut, la han seg deretter til for å rope utenfor adressen til stor sjenanse for naboer, og politiet rykket ut på stedet.

På et overnattingssted i indre bydel blei politiet tilkalt for å ta seg av to berusede og svært støyende gjester som nektet å forlate stedet da klokka nærma seg 04.00. Den ene personen, som ikke bodde på overnattingsstedet, blei bortvist av politiet.