Politiloggen:

Fyll, fyllekjøring og bråkete festing

Dette var nattas hendelser for politiet på Sunnmøre, natt til søndag 17. mars.
Nyheter

Klokka 22.51 ble det meldt om noen vanskelige gjester ved et utested på Hareid, som nektet å forlate stedet. Rundt en time senere skrev politiet på Twitter at en mann i slutten av 20-årene ble innbragt i arresten for ordensforstyrrelse, samt for å ha hindret politiet i sitt arbeide. To andre menn ble bortvist fra stedet.

I Ålesund sentrum ble en beruset mann i 30-årene innbragt i arresten for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann, opplyste politiet på Twitter klokka 01.17.

Rundt en halv time senere ble en beruset mann i 20-årene bragt i arresten for ordensforstyrrelse i Ålesund sentrum. Personen vil også bli anmeldt, da han også hadde på seg mindre mengder narkotika.

Klokka 01.51 meldte politiet om en hendelse på et utested ved Harald Torviks plass i Ålesund.

– En mann i 20-årene har helt øl over gjester. Aggressiv oppførsel. Bortvist fra sentrum fram til klokka 08.00, skreiv politiet på Twitter.

En beruset mann i 20-årene i Ålesund sentrum ble vurdert av politiet til ute av stand til å ta vare på seg selv.

– Lite samarbeidsvillig. Kjøres og innsettes i arresten etter politilovens §9, skreiv Møre og Romsdal politidistrikt på Twitter klokka 02.28.

15 minutter senere ble en annen mann i 20-årene bortvist fra sentrum grunnet truende oppførsel mot noen dørvakter ved et utested.

Klokka 03.06 meldte politiet om en mann i 60-årene som hadde blitt stanset for kjøring i beruset tilstand i Ålesund.

– Før dette hadde han tatt seg inn i en privat bolig og hadde en truende adferd før han stakk fra stedet, skreiv politiet på Twitter.

Vedkommende ble tatt med til politistasjonen for en utåndingsprøve, og forholdet vil bli anmeldt.

Like etter klokka 4 ble det meldt om en bråkete fest i ytre bydel av Ålesund.

– Mann i 20-årene holdt naboer våken da han hadde fest i en jacuzzi sent på natten. Politiet var på stedet og avsluttet festen, skreiv politiet på Twitter.