– Situasjonen for helseforetaket har aldri vært tøffere, sier direktør Espen Remme

Det blir verre og verre for hver dag

Helse Møre og Romsdal nærmer seg en økonomisk avgrunn. Kassakreditten kan nå 800 millioner kroner. – For hver dag vi ikke gjør nok, forverres økonomien. Situasjonen har aldri vært tøffere, sier administrerende direktør Espen Remme.

Gjelda vokser måned for måned: – For hver dag vi ikke gjør nok for å bedre økonomien, forverres den. Vi er nødt til å se på struktur på tjenestene vi tilbyr. Situasjonen har ikke vært tøffere for helseforetaket enn nå, sier adm. direktør Espen Remme i Helse Møre og Romsdal.  Foto: BJØRN BRUNVOLL/RBNETT

Når media skriver om endringene, kan det virke som om at pasientene ikke skal få noe tilbud mer. Det blir helt feil.

ESPEN REMME
Nyheter

(Rbnett): Helse Møre og Romsdal bruker mer penger enn de har. Nå bruker direktør Espen Remme all kraft på å få gjennomført tiltak som kan bedre økonomien.