Måndalen Trevare har fått sin største kontrakt til nå

Stiller hotell, soverom og hytter til veggs

Måndalen trevare skal levere utstyr til 215 hotellrom på Voss. Bedriften har fått sin største kontrakt noen gang.

Veggseng: Senga kan klappes inn i veggen, og tar dermed betydelig mindre gulvplass. Flere hoteller benytter systemet for ekstrasenger, men det er økende interesse også fra boligutviklere. Fra v.: daglig leder Sigbjørn Sørli og interiørarkitekt Ingunn Alise Skjellanger Sørli. Interiørarkitekt (t.h.) 

Leiligheter og hytter med begrenset plass vil ha stor nytte av våre løsninger

Sigbjørn Sørli
Nyheter

– Vi er godt inne i flere hotellkjeder, men med en avtale på over ti millioner kroner til Voss blir dette vår største enkeltkontrakt noen gang, sier daglig leder, Sigbjørn Sørli til Sunnmørsposten. Han regner med at omsetningen i år øker til 70 mill. kroner. De siste årene har den ligget på rundt 50 mill. kroner. Han innrømmer imidlertid at det var tider da drifta hang i en tynn tråd.