Fylkespolitikken:

Sp åpner for å bryte samarbeidet med Ap

Fylkesleder i Senterpartiet Tove Henøen, går inn for at partiet i god før valget forteller velgerne hvilke parti de vil samarbeid med i fylkestinget. Nå åpner partiet for å bryte samarbeidet med Ap.

KLARE KRAV: Sps Geir Inge Lien og fylkesleder Tove Henøen åpner for å bryte samarbeidet med Ap i fylkestinget. De er provosert over at partiet flere ganger har gått til Høyre, og de krever nå at Arbeiderpartiet freder de videregående skolene i fylket for at de skal fortsette samarbeidet.  Foto: Geir Strand

Nyheter

– Min personlige holdning er at vi bør forteller velgerne våre før valget hvilke partier vi ønsker samarbeide med etter valgt, sier Henøen. Slik partiet nå ligger an på gallupene er Fræna-ordføreren inn i fylkestinget neste periode.