Kjøpte 16.000 kvadratmeter med tomt på Mjølstadneset

Rederiet Ervik & Sævik har sikret seg over 16.000 kvadratmeter næringsareal på industriområdet Mjølstadneset i Herøy.

Kjøper: Espen Ervik, Birgitte Grongstad Kvalsvik og Rita Sævik fra rederiet Ervik & Sævik sier de ønsker å bruke tomtearealet til å skape vekst og utvikling på området og i hjemkommunen. 

Nyheter

Tomta er opprinnelig to tomter, ligger på naboområdet til Havila-huset og i fremste rekke ved sjøen, skriver rederiet i ei pressemelding.

Reder Rita Sævik forteller de trenger nye kontorlokaler og lagerlokale for driften av ringsnotsnurperen Christina E.

- Vi er en liten administrasjon og ønsker å bli en del av et større kontorfellesskap i et maritimt miljø. Derfor satser vi nå på Mjølstadneset og på nybygg med plass til flere aktører.

Tomta: Tomta er opprinnelig to tomter, er på over 16.000 kvadratmeter og ligger i fremste rekke ved sjøen og som nærmeste nabo til Havila-bygget Diamanten.  

Rita Sævik sier at de ønsker å være med på å videreutvikle hjemkommunen og industriområdet på Mjølstadneset.

- Vi ser at her er et godt miljø med mange ulike bedrifter og industrier. Dette vil vi være med på å styrke med bygging av et nytt næringsbygg med areal til både kontor, butikk og produksjon.

Tomtearealet ble kjøpt av Ervik Marine Services og er det siste større og sammenhengende tomtearealet på det industriområdet rett ved skipsleia.

- Nå vil vi bruke dette arealet til å skape videre vekst og utvikling. Vi tilbyr god plass og gode lokaler i et svært attraktivt område. Slik håper vi å være med på å legge til rette for mer aktivitet og flere arbeidsplasser.

Rita Sævik håper næringsbygget som nå er i den første planleggingsfasen kan stå ferdig og innflyttingsklart om to år.

Tagger:
Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Nyheter