Reiselivsmessa Norwegian Travel Workshop i Ålesund:

– Norge har noe å tilby, året rundt

Reiselivsmessa Norwegian Travel Workshop er i full gang i Ålesund. Tirsdag var messas aktivitetsdag, der deltakerne selv kunne få oppleve noe av det Ålesund og Sunnmøre har å by på.

Vikingtur: En guidet tur med Rollo’s Footsteps var en av aktivitetene deltakerne i NTW kunne bli med på under opplevelsesdagen tirsdag. Her fikk de en guidet tur gjennom Ålesund, der historien om Rollo og vikingtiden ble fortalt. De fikk også smake på vikingmat, som spekekjøtt og drikke mjød. Turen ble avsluttet foran statuen av Rollo i Byparken. Richard Von Løwensprung (t.v.) og trellen Olav, i Markus Olausens skikkelse, forteller historiene. 

Nyheter

– Jeg mener definitivt at der er et stort marked for å kunne selge Norge til turister, året rundt. Landet har så mye forskjellig å by på, og til alle årstider, sier Jana Bohn fra Tyskland til Sunnmørsposten.