Bør ruste seg til ny offshoreoppgang:

Riktig tid for investering

Oljeprisene holder seg høye og offshoremarkedet tar seg sakte opp. Det gir optimisme for oljeservice-rederiene.

OPPLAG: Fra rederikontoret kan adm.dir. Øystein Uksnøy i rederiet Uksnøy & Co se på flere av konkurrentenes seismikkskip som ligger i opplag i Aspevågen. Det er Oceanic Endeavou (Volstad Maritime), Geco Bluefin (Volstad Maritime) og Polar Duke (Shearwater). Totalt er det 17 seismikkskip i opplag i Norge, ifølge Sysla. 

Det vil kanskje ta et år eller to før seismikkmarkedet er oppe og står igjen

Øystein Uksnøy
Nyheter

– Vi har full kapasitetsutnyttelse det neste halve året, og ser gode muligheter framover. Da vil også de lange kontraktene komme, sier administrerende direktør Øystein Uksnøy i familierederiet Uksnøy & Co i Ålesund.