Fylkesmannen på befaring i Øwregata:

Fikk høre argumentene

Byggesaken i Øwregata på Aspøya i Ålesund har blitt klaget inn til Fylkesmannen. Torsdag var de på befaring på tomta.

Diskusjon: Historiker Torgeir Melsæter (nr. 2 fra venstre) kom med den heftigste argumentasjonen mot utbygging på tomta i Øwregata. Det førte til mye diskusjon med Anne Laura Rasch Haugen (nr. 2 fra høyre) og Lars Roger Lundanes (t.v.). Bjørg Stafseth Kristiansen (i midten) var glad for at de fra Fylkesmannen tok turen. 

Nyheter

Her ble de møtt av representanter fra begge sider i saka. Det var naboene, som har klaget saka inn for Fylkesmannen, med Bjørg Stafseth Kristiansen i spissen, historiker Torgeir Melsæter, Lars Roger Lundanes og Anne Laura Rasch Haugen fra Ålesund kommune og arkitekt Mathilde Herdahl fra Plot arkitekter.