Fylkesmannen på befaring i Øwregata:

Fikk høre argumentene

Byggesaken i Øwregata på Aspøya i Ålesund har blitt klaget inn til Fylkesmannen. Torsdag var de på befaring på tomta.

Diskusjon: Historiker Torgeir Melsæter (nr. 2 fra venstre) kom med den heftigste argumentasjonen mot utbygging på tomta i Øwregata. Det førte til mye diskusjon med Anne Laura Rasch Haugen (nr. 2 fra høyre) og Lars Roger Lundanes (t.v.). Bjørg Stafseth Kristiansen (i midten) var glad for at de fra Fylkesmannen tok turen.  Foto: Even Ørjasæter

Nyheter

Her ble de møtt av representanter fra begge sider i saka. Det var naboene, som har klaget saka inn for Fylkesmannen, med Bjørg Stafseth Kristiansen i spissen, historiker Torgeir Melsæter, Lars Roger Lundanes og Anne Laura Rasch Haugen fra Ålesund kommune og arkitekt Mathilde Herdahl fra Plot arkitekter.