Slik var politinatta:

Fyll og slåssing

Det ble en travel natt for politiet, først og fremst preget av episoder med slåssing og overstadig beruselse. Under følger en oversikt over de hendelsene politiet måtte rykke ut til natt til 1. mai.
Nyheter

Rundt klokka 00.45 ble en ung overstadig beruset jente kjørt hjem til sine foreldre fra Volsdalsberga. Det samme skjedde med en ung gutt.

I Volda rykket politiet ut til Munken badeplass etter melding om en utagerende person. Gutten det var snakk om ble kjørt hjem av politiet.

Jente slo til dørvakt

Utover kvelden ble det mer bråk som politiet måtte hanskes med. I 01.45-tiden ble to gutter bortvist fra sentrum på grunn av bråk.

En jente blir bortvist fra Ålesund sentrum etter å ha slått til en dørvakt. Sistnevnte anmelder muligens hendelsen.

Skadet fot

I samme tidsrom kom en politipatrulje over en mann i Ålesund som mente at han hadde skadet en fot etter å ha blitt sparket av to ukjente personer. Mannen ble kjørt til legevakta.

Ved et hotell i sentrum har det i løpet av natta blitt gjort skadeverk på noen store potter og planter. Vitner skal ha observert to jenter og tre gutter, som mulig russ, i forbindelse med hendelsen. Hoteller anmelder saken.

Vold

I 03-tiden rykket politiet ut til Notenesgata etter melding om to personer i slåsskamp. En skal ha fått skader i hodet og ble hentet av ambulanse.

Samtidig skal en annen person ha blitt utsatt for vold ved Volsdalsberga. Blant annet skal personen ha fått slått ut ei tann. Han ble sendt til lege og forholdet anmeldes.

Støy og forsøpling

04-tiden i natt fikk sju russebiler beskjed om at de er bortvist fra industriområde på grunn av støy og forsøpling. Politiet skriver i sin Twitter-melding at de ellers oppførte seg fint og etterkommer pålegget fra politiet.