Høyres fylkesleder mener Ålesund-området har tatt helsekutt som svir hardt

– Forstår frykten på Sunnmøre

Høyres fylkesleder Dag Olav Tennfjord deler ikke Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal (Ap) sitt utspill om å utsette byggingen av Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR). Men han forstår frykten for at Ålesund må betale mye av regninga.

FORSTÅR FRYKTEN: Leder Dag Olav Tennfjord i Møre og Romsdal Høyre støtter ikke en utsettelse av SNR, men mener frykten på Sunnmøre for at det ikke blir penger til å utvikle Ålesund sjukehus er legitim og forståelig.   Foto: STAALE WATTØ

Nyheter

Skodje (rbnett): – Utbyggingen av SNR skal skje. Samtidig er det viktig og understreke det som ligger i utviklingsplanen til Helse Møre og Romsdal, nemlig at Ålesund skal være det mest spesialiserte sjukehuset i Møre og Romsdal. Det er ekstremt viktig at Helse Møre og Romsdal sørger for å få kontroll over økonomien slik at en evner å gjennomføre investeringene i tråd med denne planen, sier Tennfjord.