Opprettholder dom for Snapchat-video

Frostating lagmannsrett. Illustrasjonsfoto: Stig Vågnes 

Nyheter

Frostating lagmannsrett opprettholder dommen mot ei 18 år gammel ålesundskvinne, som i november i fjor blei dømt til 30 dagers betinga fengsel og 5.000 kroner i bot for å filme og dele seksualiserte bilder, melder NRK Møre og Romsdal. På en fest filma kvinna en Snapchat-video av ei jevnaldrende kvinne som var berusa og naken - og delte seinere videoen med andre. I tingretten blei en 19 år gammel mann dømt til 15 dagers betinga fengsel for å uaktsomt ha videreformidla videoen, som han filma via Snapchat.


- Skulle bare være morsom på Snapchat:

Filmet full jente på toalett - tiltalt for seksualisering av barn

To 18-åringer er tiltalt for framstilling av video som seksualiserer barn etter å ha filmet og sendt en Snap av ei overstadig beruset jente på en privatfest.