Startar lokal TV-kanal

Nettavisa Maxlokal.no skiftar namn til Sunnmøre Live og blir TV-kanal. Satsar på matlagingsprogram, sport og diskusjon.

Lokal-TV Sunnmøre Live skal ha sendingar i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane. Frå venstre: Produsent Stian Fjeldheim Michaelsen, salsleiar Yvonne Haagensen og redaktør Frank Sekkeseter.  Foto: maxlokal.no

Lokalmat I matlagingsprogrammet «Mat med Nesje» skal Nils Henning Nesje møte lokale matprodusentar.   Foto: maxlokal.no

Nyheter

TV-kanalen vil ha lokale sendingar i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane på Canal Digital, Altibox, RiksTV og Get frå laurdag 25. mai. Sendingane vil òg vere tilgjengelige på slive.no, melder dei i ei pressemelding.

Sendingane skal spelast inn i nybygde studio i kanalen sine nye lokaler i Spjelkavik. Der har dei blant anna bygd kjøkkenstudio til matprogrammet «Mat med Nesje», der programledar og kokk Nils Henning Nesje kjem til å møte lokale matprodusentar.

Frank Sekkeseter blir programleiar for «Snakkis». Han vil invitere lokale gjestar, og det er lova stor variasjon i tema, og rom for engasjement.

Han skal og leie sport-programmet «Indre bane».

– Vi har avtalar med ei rekke fotballag som vil ta oss med tettare på klubben, seier Sekkeseter i pressemeldinga.