Espeset ny styreleder

NHO Møre og Romsdal har valgt nytt styre.

Styreleder: Tafjord-sjef Erik Espeset tar over som styreleder i NHO Møre og Romsdal.  Foto: Silje Thalberg

Nyheter

På årsmøtet i NHO Møre og Romsdal tirsdag ble Erik Espeset, til daglig konserndirektør i Tafjord AS, valgt til ny styreleder etter Karl Inge Rekdal som er administrerende direktør i Sykkylven Stål AS. Rekdal har ledet styret siden 2014.

Det nyvalgte styret er sammansatt slik: Jan Roger Bjerkestrand (GC Rieber Oils), Sidsel Sæterøy (Safepath As), Tine Grytnes Laskerud (Grytnes Entreprenør as), Jannicke Lyngstad Mordal (Luggen Molde/Luggen AMFI Moa), Ingebjørg Klausen (R&M Group), Håvard Sætre (Optimar) , Sven Erik Moe (Scandic Parken) og Jan Endre Vartdal (Vartdal Plast).

NHO Møre og Romsdal har 1580 medlemsbedrifter som sysselsetter bortimot 30.000 årsverk.