Luksusyacht tilbake i Ålesund

Om bord i denne yachten er det fem barer og et eget rom for sko

Eieren av «Forever One» - Bruce Grossmann, driver et av verdens største Coca-Cola-tapperier.

Coca-colastriper: Luksusyachten «Forever One». Eieren driver et av verdens største tapperi for Coca-Cola og derfor har båten fartstriper i Coca-Cola-rødt.   Foto: Staale Wattø

Nyheter

De siste dagene har luksusyachten «Forever One» lagt til kai i Ålesund. Båten, som er rundt 55 meter lang og nesten 11 meter bred, eies av Bruce Grossmann - en av Mexicos rikeste forretningsmenn, med aksjer i ARCA Continental som selger Coca-Cola i Mexico, USA, Argentina, Ecuador og Peru.

«Forever One» var også på ålesundsbesøk i august i fjor, og da fortalte Sunnmørsposten litt av historia til eieren: Det var faren hans som starta tapperi i 1964. Da han døde i 1999, overtok Grossmann det som er Latin-Amerikas nest største colaprodusent og det tredje største i verden.


Luksusyacht i Ålesund:

Coca-Cola-riking på besøk

Eieren driver et av verdens største Coca-Cola-tapperier.


«Forever One» er registrert i George Town på Cayman Island. Luksusyachten har plass til åtte passasjerer og har videre et mannskap på 14. På nettstedet boatinternational.com heter det blant anna om den at den har fem barer og et eget rom for sko.

Mens den argentinske designeren Horacio Bozz har tegna «Forever One», har italienske Studio Massari hatt ansvaret for innredninga. Prisen da yachten blei levert var 40 millioner dollar.

«Forever One» kom til Ålesund fra Bergen.