Ett skritt nærmere bydelspark i Spjelkavik

Entusiasmen er voksende rundt en realisering av en feiende flott bydelspark i friområdet øst for Fremmerholen barnehage.

Bydelspark: Ny bydelspark i Spjelkavik ved Lillevannet øst for Fremmerholen barnehage.Lillevannets Venner er på befaring sammen med Ålesund kommune. Fra venstre: Jakob Storlykken (Lillevannets venner), Helene Vorren (fagleder veg, anlegg og park i Ålesund kommune), Håkon Teigen og Svein Sæter ( Lillevannets venner), Linda Fiskerstrand Sperre, (landskapsingeniør i VAP), Arne Neumann ( landskapsarkitekt i plan-og bygning i Ålesund kommune) og landskapsarkitekt Christina Sæter som har tegnet skissen for bydelsparken for Lillevannets venner.   Foto: Mona Skjong

Nyheter

Sammen med ildsjelene i Lillevannets Venner var Ålesund kommune tirsdag på befaring, tydelig smittet med glad entusiasme.