Rødgrønn jubel

I en meningsmåling gjort av Respons analyse for Sunnmørsposten, Romsdals Budstikke og Tidens Krav går de rødgrønne kraftig fram. Blant annet får Rødt en oppslutning på 3,3 prosent i Møre og Romsdal før årets lokalvalg. Det er den høgeste oppslutningen partiet har hatt her i fylket noensinne.

Stein Kristiansen fra Kristiansund er fylkesleder for Rødt i Møre og Romsdal. Han tror spesielt sjukehussaka er en av grunnene til at partiet hans gjør det så bra på den siste meningsmålinga. Her under en politisk markering mot kuttforslaga i Helse Møre og Romsdal i mars i år.  Foto: Eirik Heen/Romsdals Budstikke

Nyheter

– Visst er det gledelige nyheter for oss. Det er utrolig positivt med et slikt utslag her i fylket, sier fylkesleder Stein Kristiansen i Rødt Møre og Romsdal til Sunnmørsposten.