Ålesund kommune vil hedre gode ambassadører:

Elizabeth Hoff mottar gave fra kommunen for sitt arbeid

Arkivfoto. 

Nyheter

Elizabeth Hoff blir invitert til lunsj av ordfører Eva Vinje Aurdal og kultursjef Oskar Skulstad. I tillegg vil kommunen overrekke henne en gave.


Elizabeth Hoff får Erik Byes minnepris

Erik Byes Minnepris er en norsk pris som blir utdelt på Protestfestivalen i Kristiansand.


Bakgrunnen er at Ålesund kommune vil hedre sine gode ambassadører. Det kommer fram i en pressemelding.

– Elizabeth Hoff har mottatt flere priser for sin langvarige hjelpeinnsats i konfliktområder flere steder i verden. De siste sju årene har hun ledet innsatsen til Verdens helseorganisasjon (WHO) i Syria. Da hun i fjor mottok Gunnar Sønstebys pris, sto det i begrunnelsen: «Elizabeth Hoff er blant de nordmenn som har vært utsatt for størst fare over lengst tid siden andre verdenskrig.» Med respekt og takknemlighet for det viktige arbeidet hun utfører, ønsker Ålesund kommune å hedre Elizabeth Hoff, sier Eva Vinje Aurdal i pressemeldingen.

Lunsjen blir avholdt 2. juli i formannskapssalen på Ålesund rådhus.


Elizabeth Hoff ble vekket av rakettene: – Folk er engstelige for at det skal komme flere angrep

Ålesundskvinnen er én av flere nordmenn som var i den syriske hovedstaden da angrepet kom.Elizabeth Hoff får Peer Gynt-prisen

Sykepleieren og jordmoren Elizabeth Hoff fra Ålesund har jobbet som leder for Verdens helseorganisasjon i Syria. Nå belønnes hun for sin innsats med årets Peer Gynt-pris.WHO-topp fra Ålesund:

Elizabeth Hoff mener Norge bør bidra mer i Syria

Elizabeth Hoff, som leder WHOs arbeid i Syria, mener Norge og andre humanitære aktører bør gjøre mer for å få det krigsherjede landet på fote igjen.