Politiloggen:

Mann som la på svøm ble hentet av politi og brannvesen

Natt til søndag hadde politiet flere ting å jobbe med. Få med deg nattens politilogg fra Møre og Romsdal her.

Både ambulanse, brannvesen og politi rykket ut da en mann la på svøm.  Foto: Smp-tipser

Nyheter

Klokka 23.09: Melding om høy musikk og feststøy fra en bolig i Ørsta. Bråket ble til sjenanse for naboer og personen som bodde i huset ble pålagt av politiet å avslutte festen.

Klokka 00.14: Samme type melding kom fra en bolig på Seteneset i Skodje. Politiet påla den ansvarlige å holde lavt lydnivå.

Klokka 00.23: Politiet måtte roe ned noen ungdommer i Ørsta etter at stemningen etter hvert hadde blitt amper. Politiet fikk roet ned situasjonen og alle gikk hver til sitt. Det ble ingen anmeldelse i forbindelse med hendelsen.

La på svøm

Klokka 00.38: Politi og brannvesen rykket ut etter melding om en mann som hadde lagt på svøm i Kippervika i Ålesund. Mannen ble hentet opp av førstnevnte.

Klokka 01.35: En mann i 20-årene ble bortvist fra Ålesund sentrum etter å ha oppført seg aggressivt ved et utested.

Klokka 01.40: Politiet fikk flere meldinger på en gang angående slåssing i sentrum.

Fyllearresten

Klokka 01.52: En mann ble satt i fyllearresten og anmeldt etter ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet. Bakgrunn for hendelsen var at mannen i 30-åra var kranglete ved et utested i Ålesund sentrum.

Klokka 02.31: En mann i 20-årene anmeldes etter ordensforstyrrelser i Ørsta sentrum.

Klokka 03.34 fikk politiet melding om en mann som sparket og slo i dører i Ålesund. Mannen forårsaket ingen skade i forbindelse med hendelsen.

Klokka 03.58: Politiet fikk meldinger om feststøy fra en privat bolig på Valderøya. Eier ble bedt av politiet om å avslutte festen.

Klokka 05.08: Det blir mulig anmeldelse etter melding om tildragelse i Ørsta sentrum.


Tagger:
Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Nyheter