Knut Haagensen gravlegges torsdag

Knut Haagensen, som gikk bort forrige uke, gravlegges fra Borgund kirke torsdag.

Gravlegges: Knut Haagensen gikk bort tirsdag 2. juli. Han gravlegges fra Borgund kirke torsdag 11. juli klokken 1030.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

Haagensen, som var markedssjef i familiefirmaet Jangaard Export, gikk bort tirsdag 2. juli, etter lengre tids sjukdom. Han etterlater seg kona Ann-Helen, og tre mindreårige barn.


Helgapraten:

– Jeg har skjøvet sykdommen bort

Med en far og to eldre brødre som ikke tar nei for et nei, er det yngstemann Knut Haagensen som har tatt rollen som familiens diplomat.


Knut Haagensen har vært en fremtredende mann i norsk fiskerinæring, med flere ledende tillitsverv i Sjømat Norge og FHL.

– Vi mottok meldingen om Knuts bortgang med stor sorg. Hans bortgang kom så altfor tidlig. Ansatte, tillitsvalgte og medlemmer i Sjømat Norge har hatt et nært forhold til Knut. Over år har han hatt et brennende engasjement, og har vært en av de fremste tillitsvalgte i norsk sjømatnæring. Selv i perioden hvor han var alvorlig syk sto han på. Han var aktiv i diskusjonen om næringsutviklinga på kysten, og arbeidet for å beholde industriproduksjon av fisk i Norge, sier styreleder i Sjømat Norge, Inger-Marie Sperre.

Knut Haagensen var utdannet siviløkonom fra BI Oslo, og har også vært aktiv konkurransesvømmer og en forkjemper for Ålesund bys utvikling, i tillegg til sitt brennende engasjement for fiskerinæringa.

Knut Haagensen ble 51 år gammel.