Buss har kjørt av vegen ved Trollstigen

To personer er sendt til legevakt og en til sjukehus etter at en buss kjørte av vegen torsdag ettermiddag.
Nyheter

Det er ikke meldt om alvorlig personskade etter ulykka, der en norskregistrert buss med 32 passasjerer kjørte av vegen og havnet på sida.

Politiet i Møre og Romsdal meldte om ulykka like før klokka 13 torsdag. Ulykka skjedde på fylkesveg 63 ved Soggesetra som ligger i Isterdalen i Rauma kommune.

I 15-tida opplyste politiet at de andre passasjerene snart skulle bli henta ned. Bussen lå på sida, men ingen skal være fastklemt, opplyste politiet i den første meldingen som ble sendt ut torsdag ettermiddag.

– Bussen kom kjørende fra Trollstigen i retning Åndalsnes. I området Soggesetra møtte den en bobil, og i forbindelse med det møtet har bussen kommet langt ut på sida og kjørt av vegen. Tre personer ble skadet, sier operasjonsleder John Bratland i politiet i Møre og Romsdal til Sunnmørsposten.

– To er sendt til legevakt og en til sjukehus, uten at vi vet mer om hvilke skader det er, sier Bratland.

Vegen er forholdsvis åpen for trafikk, og det er tilkalt bilberging, opplyser operasjonslederen klokka 16.30.

Politiet har ikke vært i kontakt med føreren av bobilen.

– Det er stor sannsynlighet for at fører av bobilen ikke var klar over at det var en hendelse i forbindelse med dette møtet, og har kjørt videre. Vi har ingen mistanke om at noen har stukket av, sier Bratland ved operasjonssentralen.

Politiet etterforska saka videre. Det er ikke gjort førerkortbeslag.

– Vi har en formening om hva som har skjedd, men det er en del arbeid som må gjøres, sier Bratland.Har du bilder eller tips i saken? Send de til internett@smp.no