Bråk i sentrum og sene klokkespill

Her er politiloggen fra politiet i Møre og Romsdal natt til fredag 12. juli.
Nyheter

Havna under vann

Ei kvinne i 18-årsalderen blei frakta til sjukehuset etter å ha havna under vann i Engesetdalsvatnet i Skodje kommune, meldte politiet ved midnattstider torsdag kveld. Kvinna blei henta opp av vannet i en båt, og politiet ønsker å komme i kontakt med båtfører.

Krangling

To tilfeller av krangling som måtte løses av lovens lange arm ble også meldt natt til fredag. Den første hendelsen skjedde rundt 22.30, der en mann i tenårene ble bortvist fra Ålesund sentrum etter å ha krangla med en dørvakt på et arrangement. Vedkommende ble så hentet av sin far, skriver politiet på Twitter.

Det andre tilfellet skjedde rundt klokka 01.00 natt til fredag, der to menn i 20-åra ble bortvist fra et arrangement i Ålesund sentrum etter å ha krangla. Den ene av de to gjorde ikke slik han hadde fått beskjed om, og ble dermed tatt med i arresten. Han vil bli anmeldt for ikke å ha fulgt politiets beskjeder.

Kirkeklokker i sene nattestimer

01.47 natt til fredag skrev politiet på Twitter at det hadde ringt fra kirkeklokkene fra bedehuset på Blindheim i Ålesund i natt. Dette var imidlertid ikke innkalling til nattverd, men pøbelstreker fra ukjente forbipasserende, skriver politiet, og føyer til at vedkommende bør be om tilgivelse fra beboerne i området.