Ett steg nærmere nytt akuttsjukehus for Nordmøre og Romsdal

Klokka 12 fredag gikk fristen ut for å levere anbud om å bygge akuttsjukehuset på Hjelset. Nå skal man evaluere tilbudene som har kommet inn.

Fristen for å levere anbud for bygging av SNR er nå gått ut.  Foto: Nordic Aart

Nyheter

– Sjukehuset Nordmøre og Romsdal (SNR) blir regnet som et av de viktigste prosjektene i Midt-Norge, og derfor er vi godt fornøyde med at solide og erfarne entreprenører ønsker å bygge akuttsjukehuset på Hjelset, uttaler prosjektdirektør Knut Ragnar Heimdal i ei pressemelding.

Konkurransen om å bygge akuttsjukehuset på Hjelset er en totalentreprise med samhandling og har ei budsjettramme på omtrent 2,1 milliarder kroner. Av konkurransehensyn ønsker ikke Helse og Møre og Romsdal å gå ut med hvor mange tilbud som har kommet inn.

Planen er å gå inn i en kontrakt med en av entreprenørene til høsten.